Week-end dedicat familiilor persoanelor care au o dependență, în centrul ALIAT din Vatra Dornei!

Matinalul ”Dimineți Animate” a fost, astăzi, dedicat și familiilor care trec prin evenimente traumatizante.

Psihoterapeutul Alina Ciupercovici, Managerul Clinicii ALIAT a vorbit cu Andrada și Călin despre weekend-ul terapeutic, dedicat familiilor persoanelor care au o dependență, în centrul ALIAT din Vatra Dornei!

Alina Ciupercovici: ”Va fi un weekend destul de intens, vom avea 9 persoane care vor participa. Este foarte important ca familia persoanei care are o anumită dependență să aibă parte, la rândul ei, de terapie. O persoană dependentă infulențează cel puțin încă 7 persoane din jurul ei. Influențează, în sensul că le ”îmbolnăvește” emoțiile, și atunci este nevoie, în momentul în care intervii în sistemul familial, să intervii peste tot, atât asupra persoanei care are problema respectivă, cât și asupra familiei. Asta facem noi!”

Mai multe detalii despre terapia pentru membrii familiei persoanelor cu dependențe aflați dacă ascultați interviul integral de mai jos cu psihoterapeutul Alina Ciupercovici.

Ascultați emisiunea AICI

Sursa: http://vivafm.ro/2017/03/02/week-end-dedicat-familiilor-persoanelor-care-au-o-dependenta-in-centrul-aliat-din-vatra-dornei/

Despre autori

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

clinica-aliat-suceava.ro aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.

Vă putem ajuta?

Contactaţi direct clinica