aliat_8

Vom intra în gura presei

Pentru că suntem transparenţi şi pentru că avem multe de comunicat publicului, pentru că ne place să găsim cel mai potrivit context pentru inovaţia şi ineditul conceptului de rezidenţă în tratarea dependenţelor, pentru că vrem să dăm valorare muncii noastre, week-end-ul acesta (23-25 septembrie) deschidem cu drag porţile ALIAT Dorna Arini jurnaliştilor.

Reprezentanţi ai presei centrale şi locale vor fi alături de noi, vor sta de vorbă cu câţiva dintre pacienţii care au devenit abstinenţi în urma terapiilor integrate de tratare a dependenţelor pe care le implementăm aici, vor pune talentul, condeiul şi spiritul lor de observaţie în slujba redării poveştilor de viaţă care se construiesc aici, la ALIAT Dorna Arini, în fiecare zi. O realitate frumoasă, care se transpune în cazurile de succes în tratarea dependenţelor şi în transformarea clinicii ALIAT Dorna Arini în model de bune practici, în doar un an de la inaugurare. Sperăm că vom fi sursa de inspiraţie pentrumateriale jurnalistice vii, profunde şi incitante.

Vă ţinem la curent!

Despre autori

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

clinica-aliat-suceava.ro aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.

Vă putem ajuta?

Contactaţi direct clinica