Intrare în tratament

Serviciile noastre de tratament și recuperare sunt adresate persoanelor din România și din străinătate care au probleme cu dependența de alcool, droguri, tutun, jocuri de noroc, jocuri video, internet, pornografie, tulburări de alimentație (anorexie, bulimie).

Modelul de tratament pe care îl folosim îmbină tratamentul rezidențial intensiv de scurtă durată cu programul psihoterapeutic și de monitorizare medicală în regim ambulatoriu. Acest model este dezvoltat și îmbunătățit în permanență de echipa de specialiști a Clinicii Aliat Suceava care are o vastă și îndelungată experiență în problematica dependenței, dobândită prin practica profesională și specializările în țară și în străinătate.

Clinica Aliat Suceava acceptă persoane care doresc să își trateze dependența şi care își pot plăti costul tratamentului (costurile nu sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate). Detaliile privind costurile de tratament rezidențial și ambulatoriu le puteți obține contactându-ne la [email protected] sau la numerele de telefon 0720863222 / 0744285178 / 0748230409.

Dacă sunteți angajatorul unei persoane cu dependență sau doriți să sponsorizați sau să donați fonduri care să acopere costurile de tratament pentru pacienți cu dificultăți financiare, dar care doresc și sunt motivați să primească sprijin spre tratarea dependenței, vă rugăm să ne contactați. Costurile umane si financiare pe care o companie și le asumă cu un angajat dependent de alcool, de alte substanțe sau de jocuri de noroc pot fi uriașe. Este mult mai eficient să îl ajutați să se vindece.