Psihoterapie

Scopul psihoterapiei este de a te ajuta să îți recâștigi echilibrul și satisfacția personală. Alături de noi poți să abordezi problemele care te macină și te împiedică să fii cu adevărat fericit într-un spațiu sigur și cu îngrijirea potrivită. 

Psihoterapia / psihologia te ajută să îți analizezi emoțiile și trăirile, să identifici anumite comportamente dificile pentru care nu poți oferi explicații și să îți îmbunătățești relațiile importante cu cei dragi. 

Natura intimă a conversațiilor necesită asistența unei persoane specializate în diferite tipuri de psihoterapie, care să te susțină pentru a-ți înțelege, accepta și ameliora blocajele. 

În Clinica Aliat Suceava, psihoterapeuții noștri nu doar că sunt acreditați de către Colegiul Psihologilor din România, dar au formare în cel puțin una sau două școli de psihoterapie, printre care sistemică de cuplu și familie, experiențială, cognitiv-comportamentală, hipnoterapie etc. 

psihoterapie suceava
psiholog suceava

Datorită unei pregătiri atât de diverse, suntem mereu pregătiți să îți oferim exact sprijinul de care tu ai nevoie, în călătoria ta de a te redescoperi și a învăța cum să îți trăiești viața în cel mai bun mod.

Desfășurăm programe de psihoterapie pentru probleme emoționale (depresieanxietate, stres etc.), pentru cuplu și familie, pentru copii și adolescenți. 

Îți oferim inclusiv susținere psihoterapeutică pentru a-ți menține abstinența și a-ți recăpăta controlul și încrederea de sine. 

Primul pas este programarea la unul din psihoterapeuții / psihologii clinicii pentru o discuție inițială în care să abordăm situațiile dificile cu care te confrunți. 

Astfel, noi vom putea înțelege mai bine care este cel mai bun mod de te sprijini și vom stabili împreună un plan terapeutic personalizat pe nevoile tale.

Psihoterapia te ajută:

Tipuri și programe de psihoterapie care ți s-ar putea potrivi:

Psihoterapia Depresiei și a Anxietății

Echipa noastră te poate ajuta să abordezi în siguranță trăirile și gândurile apăsătoare și să îți recapeți perspectiva pozitivă asupra vieții.

Psihoterapia Pentru Cupluri

Relațiile necesită investiție de timp, energie și angajament. Psihoterapia aduce o perspectivă diferită, una obiectivă dar bazată pe colaborare în rezolvarea problemelor și încurajare pentru înțelegerea propriilor trăiri ale partenerilor.

Psihoterapia Familiei

Acest tip de psihoterapie ajută membrii familiei să comunice mai clar, să își îmbunătățească interacțiunile și să își rezolve, astfel, problemele. Psihoterapia de familie folosește ca metodă de lucru metafora sistemului, care spune că oamenii sunt în relații de interdependență unii față de alții, și prin urmare schimbarea relațiilor au efect asupra indivizilor.

Psihoterapia Copilului sau Adolescentului

Acest tip de psihoterapie vine în ajutorul copilului tău pentru a-i înțelege starea psiho-emoțională prezentă, pentru a-l ajuta să aibă o dezvoltare frumoasă și a deveni un adult sănătos.

Psihologie Organizațională și Managerială

Psihologia organizațională și managerială va aduce companiei tale o perspectivă valoroasă despre cum puteți comunica și colabora mai eficient. Astfel, echipa ta va fi mai sudată, mai deschisă la schimbare și mai bine organizată, iar liderii pregătiți să se adapteze noilor cerințe.

Consiliere pentru orientare în carieră

Cariera este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții tale de adult, așa că de ce nu ai vrea să fie de succes. Fie că ai obținut o funcție nouă sau te gândești să te reorientezi către un alt domeniu, un consilier de carieră te poate ajuta să identifici cele mai potrivite opțiuni pentru tine și să îți setezi obiectivele.

Psihoterapie Online

Îți suntem aproape chiar și de la distanță, prin servicii asistate tehnologic – prin telefon internet, e-mail, video-conferință, Skype, Whatsapp, Zoom, și site-uri sau aplicații speciale pentru psihoterapie online etc.

Curs de Dezvoltare Personală

Te așteptăm într-o călătorie pentru corp, minte și spirit în ținutul verde al Bucovinei, un ținut încărcat de tradiție și spiritualitate. Indiferent că vii doar tu, cu prietenii, familia sau echipa de la muncă, te bucuri pe deplin de o ieșire din cotidian și te reconectezi cu propriul sine și cu cei din jur.

Contactați un psihoterapeut / psiholog

Alege-ți aliatul în recăpătarea încrederii și bunăstării personale aici.