alina-ciupercovici-2

Psihoterapeutul sucevean Alina Ciupercovici, aleasă de revista „Avantaje” „Femeia anului” la categoria „Excelenţă în Sănătate”

Psihoterapeutul Alina Ciupercovici, managerul Clinicilor de Tratament Ambulatoriu şi Rezidenţial ALIAT din Suceava şi Dorna Arini a câştigat, marţi seară, titlul de Femeia Anului 2016 – Premiile Revistei „Avantaje”, la categoria „Excelenţă în Sănătate”, în cadrul Galei Femeia Anului 2016 – Avantaje.

La această categorie, specialistul sucevean a avut o concurenţă mai mult decât impresionantă, alături de ea fiind pe listă dr. Gabriela Cozmanciuc, senior cardiovascular surgeon la Spitalul Cantonal Fribourg, Elveţia, specializat în corecţia anevrismelor de aortă toracică prin metodă endovasculară minim invazivă de plasare a unui stent-graft, nutriţionistul Larosa Petrini, antreprenor în domeniul sănătăţii şi ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution în România, fondatorul primei platforme de Lifestyle Medicine din România, dr. Luiza Spiru, profesor universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Facultatea de Medicină, cea care a dezvoltat şi rafinat conceptul inovativ de cuantificare a stresului profesional şi personal ca element important de intervenţie precoce în prevenţia dezvoltării bolilor neurodegenerative, şi dr. Marinela Bănică, fondator al Asociaţiei pentru Sănătate Dentară, cu proiecte valoroase în depistarea şi prevenirea anomaliilor dentomaxilare, în special la copii.

„Acest premiu este o confirmare a valorii unei munci de peste 10 ani în domeniul adicţiilor de substanţe, un sistem integrat care durează între 8-12 luni, în care un pacient poate primi tratament medicamentos şi psihoterapeutic atât în regim ambulatoriu, cât şi în regim rezidenţial integrat. El este şi o recunoaştere a nevoii de tratament integrat pentru cei care suferă de diferite dependenţe. Graţie acestui premiu putem să arătăm celor afectaţi, cât şi familiilor acestora, că există soluţii, că există tratament, că există o speranţă care poate fi dovedită”, a declarat Alina Ciupercovici, după câştigarea titlului.

Psihoterapeutul sucevean se alătură astfel medicului oftalmolog Cristina David, care a obţinut titlul de „Femeia anului” în anul 2012, la categoria „Iniţiativă în sprijinul semenilor”.

Profesorul sucevean Elena Manuela David este un vechi colaborator al revistei „Avantaje”, pe care o promovează tocmai datorită calităţii profesionale a femeilor din România pe care le aduce în atenţia opiniei publice cu ocazia galei anuale. Ea a apărut de altfel, cu propriile merite profesionale şi personale, pe coperta revistei în decembrie 2011, cu o imagine atipică unei profesoare de matematică; feminină şi extrem de sexi, în rochie roşie.

Sursa: http://www.crainou.ro/2017/03/31/psihoterapeutul-sucevean-alina-ciupercovici-aleasa-de-revista-avantaje-femeia-anului-la-categoria-excelenta-in-sanatate/

Despre autori

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

clinica-aliat-suceava.ro aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.

Vă putem ajuta?

Contactaţi direct clinica