parinti3

Părinte sau prieten? Cum normalizezi relația cu copilul tău?

Care mai este astăzi formula funcțională părinte/copil? Sunt un părinte prieten pentru copilul meu? Sau un partener de încredere? Pot fi mai mult părinte sau mai mult prieten? Ce este mai bine pentru copilul meu? Să aibă o încredere necondiționată în mine dar în același timp să își clădească și viitoarea independență?

Vino miercuri, 29 martie, începând cu ora 17.00, la sediul nostru din str. Mihai Eminescu nr.10, et. 2, să găsim împreună răspunsurile la întrebările tale, în cadrul atelierului Părinte sau prieten? Cum normalizezi relația cu copilul tău?

Fă o schimbare chiar acum în relația cu copilul tău și scrie-ne pe adresa [email protected] sau sună la numărul 0744 285 178, pentru a-ți rezerva locul la atelierul nostru.  Locuri sunt limitate!  Taxa de participare: 50 de lei. Te înscriem pe loc și în Clubul ALIAT Suceava al Părinților Reponsabili si vei avea parte de pachete speciale pentru următoarele ateliere dedicate părinților.

Dacă te înscrii în acest week-end sau dacă și mama și tatăl vor să participe împreună, ne bucură să oferim o reducere de 10%.
Persoana de contact atelier Loredana Bălan, psiholog, Clinica Aliat Suceava.

Vă așteptăm cu drag! “Asezonăm” întalnirea noastră cu limonadă de… primăvară  și prăjituri de casă. 🙂

Echipa ALIAT Suceava

Despre autori

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

clinica-aliat-suceava.ro aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.

Vă putem ajuta?

Contactaţi direct clinica