alina-c

Managerul Clinicii ALIAT, Alina Ciupercovici, despre Săptămâna PSI la Suceava!

Astăzi, emisiunea „Dimineți Animate” a fost una terapeutică și dedicată sănătății!

Alături de psihoterapeutul Alina Ciupercovici, managerul Clinicii ALIAT Suceava, Andrada și Călin au vorbit despre Săptămâna PSI, cu desfășurare între 22-24 februarie, la Librăria Cărturești, din Iulius Mall.

Indiferent că sunteți proaspeți părinți și nu mai stiți cum să vă împărțiți între copil, partener și serviciu, sau poate aveți adolescenți necomunicativi, cu siguranță această ”meserie” nu este una ușoară. Uneori mai avem nevoie și de ajutorul unor psihoterapeuți, chiar dacă ne este greu să recunoaștem. Așadar, începând cu ora 18:00, la Librăria Cărturești va fi prezentă o echipă de oameni specializați in psihoterapie, care vor vorbi tuturor celor prezenți despre ”parenting”.

Alina Ciupercovici ne-a dat mai multe detalii despre cum va fi structurat evenimentul care se desfășoară pe parcursul a trei zile consecutive. Aflați mai multe despre Săptămâna PSI, dacă ascultați mai jos, interviul integral din cadrul emisiunii ”Dimineți Animate”.

Găzduită de Librăriile Cărtureşti din 7 oraşe (București, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov, Suceava și Arad), Săptămâna PSI pentru Părinţi este o bună ocazie de a vedea cum puteți să aveți grijă nu doar de copil, dar şi de partenerul tău, cum puteți evita mesajele inadecvate oferite celui mic (de tipul ”Copile, nu fi rău!” sau ”Dacă vrei, poţi!”) sau cum puteți da un sens terapeutic poveştilor, jocului ori filmelor de desene animate.

Sursa: http://vivafm.ro/2017/02/10/managerul-clinicii-aliat-alina-ciupercovici-despre-saptamana-psi-la-suceava/

Despre autori

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

clinica-aliat-suceava.ro aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.

Vă putem ajuta?

Contactaţi direct clinica