Puteţi învinge dependenţa!

Clinica Aliat Suceava este o clinică privată de tratament și recuperare a persoanelor cu probleme de dependență de alcool, droguri (inclusiv etnobotanice), tutun, jocuri de noroc, jocuri video, pornografie, internet, tulburări de alimentație, și a familiilor acestora.  

Tratamentul oferit poate fi accesat de persoanele care suferă de dependență după decizia personală de oprire a consumului de alcool, droguri ori a comportamentului adictiv și după ce au trecut prin etapa de dezalcoolizare sau dezintoxicare.  

Scopul nostru este tratamentul și recuperarea persoanelor care suferă de dependență. Facem asta printr-un program personalizat, atent structurat și intensiv. Programul nostru de recuperare presupune urmarea unui plan terapeutic integrat care se poate întinde pe parcursul a 12 – 18 luni.

psihoterapie tratarea dependențelor
centru tratament dependenta droguri

Asemeni clinicilor din străinătate, oferim programe rezidențiale de tratament intensiv de scurtă durată. Este un tratament continuu 24h/zi pe durata a 7 zile, în regim de pensiune.

Între perioadele de tratament rezidențial pe care le recomandăm pacienților cu dependențe care ni se adresează, aceștia continuă programul terapeutic și medicamentos de recuperare în regim ambulatoriu. Sunt însoțiți de către specialiștii clinicii (psihologi și psihiatri) în toată această perioadă de 12-18 luni până se obține stabilitatea personală.

Programul terapeutic personalizat include: evaluare psihologică și psihiatrică și formularea diagnosticului, tratament și monitorizare medicală psihiatrică, psihoterapie individuală și de grup, psihoterapie de cuplu și familie, terapie prin mișcare, terapii de însoțire în dezvoltarea personală (artterapie, meloterapie, grupuri de dezvoltare personală). Clinica a fost deschisă în 2015 în Suceava, iar rata de recuperare a pacienților noștri este de 65%, procent care ne situează într-o poziție de top între centrele de tratament al dependenței din România.