12-14.08.2016_10

Între 12 si 14 August, Clinica Rezidențială Dorna Arini a găzduit primul work-shop de terapie rezidențială pentru familiile pacienților

Între 12 si 14 August, Clinica Rezidențială Dorna Arini a găzduit primul work-shop de terapie rezidențială pentru familiile pacienților noștri. Este un început pentru un grup care s-a sudat și care va continua terapia pentru aceasta problemă la Clinica Aliat din Suceava.
Tratamentul rezidențial al familiilor este o etapa la fel de importantă în terapia dependențelor ca și terapia persoanei care are dependența. Această etapă vine în sprijinul celor care sunt parteneri în această luptă și au nevoie de suport.
Oamenii care s-au întâlnit în aceste zile au împărtășit informații valoroase, au discutat, au râs, dar mai important, au aflat ca pot exprima și emoțiile lor, nu doar ale dependenței și că este mai ușor să împarți, sa fii ajutat și susținut de alte persoane care trec prin aceeași experiența cu tine… Cum am spune noi, terapeuții, au experimentat puterea vindecătoare a grupului…

Noi, profesioniștii din Clinica Aliat Suceava, le mulțumim pentru că au avut încredere să treacă, împreună cu noi, prin această experiență.
Vă așteptam in luna Octombrie 2016 pentru o nouă experiență terapeutică adresată familiilor!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

clinica-aliat-suceava.ro aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.

Vă putem ajuta?

Contactaţi direct clinica