Echipa Aliat Suceava

Alina Laura Ciupercovici

Fondator și manager al Clinicii Aliat Suceava, psihoterapeut sistemic de cuplu și familie, psihoterapeut specializat in tratamentul adicțiilor, formator, cu o experiență de 15 ani, expert în tehnici de intervenție emoțională, cu specializare în Germania, Italia și Olanda.

Alina a coordonat, de asemenea, pentru companii din București și zona Moldovei, programe de training pentru angajați, de management al conflictelor și de prevenire a sindromului de burn-out.

Competența și modul său inovativ i-au adus în palmares o bursă de promovare media, precum si titlul de Femeia Anului 2016, categoria Excelența în Sănătate.

Alina Ciupercovici

Dr. Bîndilă Cristian

Medic primar psihiatru. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Formarea în specialitatea Psihiatrie s-a desfășurat în Centrul Universitar Cluj-Napoca.

Cu o experiență de aproape 15 ani vă astept în cadrul unei ședințe unde consider că este necesar un interviu psihiatric menit să inducă relaxare, încredere și siguranță, este necesară psihoeducația care poate risipi multe enigme din acest domeniu, completată de psihoterapie și, dacă este necesar, de tratament medicamentos. Toate împreună pot aduce un beneficiu remarcabil pacientului, pentru reintegrarea familială și socio-profesională.

Diana Gheletiuc

Psiholog clinician – absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, coordonatorul Centrului Rezidențial de Terapie Aliat Suceava, cu experiență in psihoterapia complexă de grup. Specializată în evaluarea și psihoterapia adolescenților și familiilor acestora.

Diana Gheletiuc
Dana Burciu

Dana Burciu

Psiholog clinician și psihoterapeut, cu studii și formare în Psihologie clinică și Psihoterapie sistemica de familie și cuplu. 

Experiență în evaluarea și psihoterapia adicțiilor, în psihodiagnostic și psihoterapie individuală și de familie/cuplu pentru diferite categorii de vârstă și în probleme psihologice variate, specializată in evaluare si interventie psihologica a copiilor si familiilor acestora.

Loredana Balan

Psiholog clinician și psihoterapeut. Studii și formare în Psihologie clinică și Psihoterapie Ericksoniana si Hipnoza clinica; Formare scurtă în evaluarea copiilor și adolescenților. 

Experiență în evaluarea și psihoterapia adicțiilor, în psihodiagnostic și psihoterapie individuală și de familie/cuplu pentru diferite probleme psihologice și pentru toate categoriile de vârstă.

Loredana Balan
Petronela Prepelita

Petronela Prepeliță

Psiholog clinician, asistent social, consilier de dezvoltare personală, autor de carte. Absolventă a Universității Al.I. Cuza din Iasi (1995-profil  socio-psiho-pedagogie, 2005 – master în Psihologie și Științe ale educației – Medierea conflictelor) și a Universitășii Spiru Haret București (2010 – profil psihologie).

Cu 12 ani experiență ca psiholog și 27 ani experiență ca asistent social în România (la DGASPC Suceava) și Canada ( 3 ani în CLSC și CHLSD). Este specializată în evaluarea psihologică complexă la Clinica Aliat Suceava.

Călin Bîrleanu

Psiholog clinician colaborator, dr. în filologie, format cu studii filologice şi de psihologie de către Universitatea Al.Ioan Cuza din Iasi, specializat in evaluarea complexă și construirea planului terapeutic pentru pacienții Clinicii Aliat Suceava.

Calin Birleanu
Mihai Androhovici

Mihai Androhovici

Terapeut Sportiv, profesor de educație fizică și sport, antrenor de volei, formator acreditat MEN, cu experiență de 20 ani, specializat în construirea și aplicarea de programe de evaluare și activare comportamentală și fizică în Clinica Aliat Suceava.