De ce să alegeți Clinica Aliat Suceava?

Noi, cei de la Clinica Aliat Suceava, te putem ajuta să te tratezi de dependență și de suferința pe care aceasta o aduce. Echipa noastră este formată din psihiatri, psihologi, psihoterapeuți, asistenți medicali și terapeuți sportivi specializați în tratamentul adicțiilor, cu experiență de peste 15 ani. Rata noastră de succes este de 65%.

Dacă suferi de dependență de alcool, droguri, jocuri de noroc, tutun, jocuri video, internet, pornografie, tulburări de alimentație, dacă ești în relații familiale disfuncționale, codependente și pline de amărăciune, dacă ai pierdut deja foarte multe în viață din cauza acestor dificultăți, noi te putem ajuta să îți regăsești echilibrul. Și să îți oferim speranță și optimism. Pentru că dependența se poate trata, și tu poți avea o viață echilibrată și poți redeveni cel care erai înainte de a deveni dependent.

Noi nu te vom judeca, chiar dacă ai o recădere (adică nu vei reuși din prima să te lași), chiar dacă nu ești încă complet pregătit/ă emoțional pentru abstinență. Știm că fiecare are ritmul său de vindecare.

Suntem aici ca să te ascultăm și să te sprijinim în drumul către sănătate. Ieșirea din dependență poate fi foarte grea și noi știm bine asta. Suntem terapeuții tăi și te însoțim atât cât vei avea nevoie de sprijinul nostru. Tot ce vom auzi de la tine va rămâne confidențial.

Îți vom explica ce ai de făcut pentru a menține abstinența atunci când nu ești cu noi, și îți vom recomanda un plan de terapie pe care să poți să îl urmezi continuându-ți viața de zi cu zi cu ale ei responsabilități zilnice.

De asemenea, vom sprijini și relațiile din familie, pentru că și cei dragi au nevoie de sprijin în acest drum al recuperării din dependență.

Dependența este o boală complexă care îți poate afecta viața în toate aspectele ei. Pentru că niciun om nu seamănă cu altul, adaptăm tratamentul la problemele și nevoile tale specifice.