alcool-clinica

Clinica de tratare a dependenţei de alcool şi droguri ALIAT Suceava a înregistrat 350 de pacienţi

În doar un an de la înfiinţare, Clinica de tratare a dependenţei de alcool şi droguri ALIAT Suceava a înregistrat 350 de pacienţi şi prestează peste 150 de servicii lunar. Potrivit unui comunicat remis de ALIAT, unitatea din Suceava este specializată în tratamentul dependenţelor ambulatorii şi este conectată cu cea rezidenţială din Dorna Arini. Pacienţii vin din toată zona Moldovei, dar şi din Bucureşti şi chiar Olanda. Din 2015 încoace, tratamentul rezidenţial a atras aproximativ 100 de pacienţi care continuă terapia şi care au devenit abstinenţi. Clinica Aliat Suceava face parte din rețeaua de clinici ALIAT – o asociaţie de profesionişti în domeniul sănătăţii mintale, formată din psihiatri, psihologi, psihoterapeuţi, asistenţi sociali şi asistenţi medicali.

Sursa: https://svnews.ro/clinica-de-tratare-a-dependentei-de-alcool-si-droguri-aliat-suceava-a-inregistrat-350-de-pacienti/78705/

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

clinica-aliat-suceava.ro aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.

Vă putem ajuta?

Contactaţi direct clinica