vedete

Celebrități cu probleme legate de alcool și droguri

Brad Pitt este unul din cei mai celebri actori de la Hollywood. Dar căsnicia cu frumoasa Angelina și familia sa minunată nu au rezistat consumului său abuziv de alcool. Brad Pitt spune că bea încă din adolescență, că era în stare să bage sub masa vreo câțiva ruși cu consumul său de vodcă. Divorțul de Angelina l-a făcut să se lase de băut pentru că a conștientizat cât de mare este pierderea, iar acum vrea să fie un tată bun și lucid pentru copiii săi.

Mel Gibson

Îl cunoaștem din roluri precum „Braveheart”, este scenarist și regizor. Pentru „Braveheart” a obținut Globul de Aur. Dar Mel Gibson se luptă de ani de zile cu alcoolul, iar în 2006 a fost arestat pentru condusul sub infleunța alcoolului. De asemenea, a fost acuzat de violență domestică de către soția sa, pentru un episode de agresivitate ce s-a petrecut când consumase alcool. Așadar, nici cele mai mari vedete nu sunt scutite de consecințele cele mai urâte ale consumului de alcool.

Lindsay Lohan

Fata de aur de la Hollywood se consideră expertă în reabilitare și detox. Adică a fost de prea multe ori la clinici dedicate detoxului. A început să bea alcool pe la 17 ani, și, după un episod de băut intens, mama ei a pus-o să doarmă în locul unde vomitase, pentru a o pedepsi.

Deși Lindsay a stat la clinici de reabilitare despre care spune că nu le mai știe numărul, ea spune cu toate acestea că nu este alcoolică, pentru că nu mai bea cât bea „în tinerețe” și mai ales, nu bea dimineața. Este genul de iluzie care îi face pe cei mai mulți alcoolici să recadă. Faptul că ei nu acceptă că au o problemă de sănătate îi face prea siguri de ei înșiși și vulnerabili la recădere.

Johnny Depp este un star absolut, unul din cei mai talentați actori care au apărut vreodată pe marele ecran. Dar problemele sale legate de consumul de alcool sunt binecunoscute. Se pare că recenta despărțire de frumoasa Amber Heard a venit pe fondul unui episod de violență domestică cauzată de consum de alcool.

Antony Hopkins a început să bea în tinerețe, pe când juca în teatrele londineze. Avea trac de scenă și bea ca să se relaxeze înainte de spectacol. A renunțat complet la alcool în anul 1975 și spune că nu a mai băut deloc.

Elton John

Ca mulți alți artiști, Elton John a început să se drogheze ca să își alunge emoțiile de pe scenă. Primul care i-a oferit cocaină a fost managerul său. A spus că nu s-a gândit niciodată prea mult la consecințele drogului. A dezvoltat și adicție la alcool și bulimie.

Prietenul său, Ryan White, care a fost infectat cu HIV printr-o transfuzie de sânge, l-a făcut să devină conștient de valoarea sănătății. Elton John spune că nu a mai consumat droguri de 20 de ani.

Eminem s-a luptat și el cu adicția la alcool. Pe lângă asta, a dezvoltat dependență de analgezice. În anul 2007 lua câte 30 de pastile pe zi, și bea alcool. Cu doi ani înainte, în 2005, aproape că a murit de o supradoză. Dar după anul 2007 a decis să intre la detox și să trăiască pentru fiica lui Hailie.

Robert Downey Junior este faimos pentru băutură și scandaluri. Cea mai faimoasă aventură a sa a fost când, beat fiind, a nimerit în casa unui vecin și a adormit pe pătuțul unui copil. Mama copilului a chemat Poliția. Dar Robert Downey afirmă că în prezent nu mai bea, lucru pentru care îi este recunoscător soției sale și sprijinului ei necondiționat. Este încă un argument pentru faptul că familia și sprijinul acesteia sunt importante în recuperare.

 

 

 

Despre autori

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

clinica-aliat-suceava.ro aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.

Vă putem ajuta?

Contactaţi direct clinica