S1690009

Ce legătură există între emoțiile angajaților și profitul companiei tale?

Peste 15 persoane, cu pozitii de conducere si angajati ai unor companii importante din zona Sucevei, au participat la inceputul acestei saptamani, la un workshop gazduit de Camera de Comert si Industrie Suceava.  Mi-a placut sa descopar ca oamenii sunt interesati nu neaparat de componenta de coaching, de training, de aspecte tehnice, procedurale, ci sunt dispusi sa lucreze cu ei insisi; vor sa se cunoasca mai bine si sa abordeze aspecte ce tin de cunoasterea emotionala.

Salut si felicit companiile care au grija de oamenii lor si emotiile acestora, aceiasi oameni care, prin implicarea lor, contribuie la mentinerea sau cresterea profitului companiei.

Echipa Aliat Suceava ramane la dispozitia organizatiilor care au nevoie de asistenta si consultanta, oferind solutii si instrumente personalizate, usor accesibile si care duc, in final, la crearea unor echipe creative si performante.

Alina Ciupercovici, psihoterapeut, manager Aliat Suceava

Despre autori

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

clinica-aliat-suceava.ro aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.

Vă putem ajuta?

Contactaţi direct clinica